ΑθλητικάΕνημέρωση

Αγιασμός και έναρξη εργασιών για το νέο προπονητικό κέντρο στη Θέρμη – Galaksias Portal News

Ιστορική ήταν η σημερινή ημέρα (19/01) για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έγινε ο αγιασμός στην έκταση που αγόρασε η ομάδα για τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου προπονητικού της κέντρου στην περιοχή της Θέρμης.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδωσε το “παρών” στον αγιασμό, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν κατά τα άλλα “σύσσωμος” στη Θέρμη, για την εκδήλωση που αποτελεί ουσιαστικά και την αυλαία για την έναρξη των εργασιών για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης βοήθησε για τις πρώτες εργασίες στο χώρο και δήλωσε στη συνέχεια τα εξής: «Θα ήθελα να μεταφέρω ένα μήνυμα από τον πρόεδρό μας, τον κ. Σαββίδη. Ευχαριστεί τους ιεράρχες για την τιμή να αγιάσει το μέρος αυτός. Θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που για έναν χρόνο και παραπάνω προσέφεραν στο να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστεί από καρδιάς. Για μένα προσωπικά, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι αισθάνομαι. Θέλω να πω ότι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον χώρο. Από έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Έναν έντιμο άνθρωπο που με τον δικό του τρόπο θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αυτό θέλω να το τονίσω εγώ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολύ καθαρές σκέψεις. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα. Δυστυχώς, αυτόν τον άνθρωπο που είναι με την εκκλησία και τον θεό, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να τον μειώσουν και να περάσουν λάθος μηνύματα για ότι έχει προσφέρει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην εκκλησία. Για μια ακόμη φορά θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του. Αυτό το μέρος εδώ θα μεγαλουργήσει. Θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν υπάρχει στα Βαλκάνια και θα είναι το καλύτερο της Ευρώπης».

Από την πλευρά της ομάδας του Λουτσέσκου, ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε με τη σειρά του τα εξής: «Είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα, το προπονητικό κέντρο θα είναι ένα… μικρό χωριό της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είναι το καλύτερο σημείο για να έχουμε αυτές τις υποδομές που θα μεγαλώσουν περισσότερο την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα για τους ποδοσφαιριστές, ο χώρος εδώ είναι πολύ μεγάλος για να φτιαχτεί κάτι και για τις ακαδημίες που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, θα βελτιώσει και τα νέα παιδιά που θα στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ στο μέλλον».
Για τον Ιβάν: «Το πρώτο βήμα με το νέο προπονητικό κέντρο έγινε, για να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο μεγάλο».
Για το προπονητικό: «Αυτό θα είναι το σπίτι μας για να δουλεύουμε για τους στόχους μας. Είναι σημαντικό ο σύλλογος να είναι μαζί».

Ο Βιεϊρίνια έδωσε επίσης και μία υπόσχεση για το 2024: «Θα παλέψουμε φέτος και για τους τρεις τίτλους, το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο με πολλά ματς, υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100% μας για το αποτέλεσμα».

To άρθρο ΠΑΟΚ: Αγιασμός και έναρξη εργασιών για το νέο προπονητικό κέντρο στη Θέρμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button