Υγεία & Διατροφή

«Παρεξήγηση δεν γνωρίζω το θύμα» λέει μια από τις ανήλικες – Galaksias Portal News

Σε… παρεξήγηση φαίνεται να αποδίδει τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη, μια εκ των ανηλίκων που συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πρόκειται για το περιστατικό ξυλοδαρμού της 15χρονης, το βράδυ της Δευτέρας (29/1) σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Άνω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο συνήγορος της μιας κατηγορούμενης, Σωκράτης Δημητριάδης «η εντολέας μου δεν γνωρίζονταν με την καταγγέλλουσα ούτε όμως είχε ενεργό ρόλο στο επεισόδιο».

«Δεν έχουμε πάρει ακόμη τη δικογραφία στα χέρια μας. Μια ακόμη κοπέλα αναζητείται. Ζητήσαμε και λάβαμε προθεσμία για να απολογηθούμε αφού λάβουμε τη δικογραφία. Η εντολέας μου δεν αποτυπώνεται στο βίντεο να ασκεί βία σε βάρος του θύματος. Η παθούσα κατέθεσε κατά την διαδικασία της αναγνώρισης πως η εντολέας μου δεν την χτύπησε, δεν την έφτυσε ούτε την έβρισε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, το τηλέφωνο με το οποίο έγινε η βιντεοσκόπηση, δεν ανήκει στην εντολέα του, αλλά ούτε ήταν αυτή που κοινοποίησε το βίντεο στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εντολέας μου δεν γνωριζόταν με το θύμα. Πρόκειται για μια παρεξήγηση. Το θύμα στην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε πως πήγε να προστατέψει κάποιο άλλο παιδί που είχε αντιπαράθεση με κάποια από τις ανήλικες και μετά στράφηκαν εναντίον της με το περιστατικό να λαμβάνει την εξέλιξη που γνωρίζουμε», κατέληξε.

Με πληροφορίες από το thesstoday

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button