Επικαιρότητα

Χιόνια στα ορεινά, βροχές και κρύο στα πεδινά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Με ισχυρές βροχές στα πεδινά που άρχισαν από χθες το απόγευμα στο Νομό Τρικάλων και το προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία να χτυπά στα κινητά των Τρικαλινών ώρα 16:00, άρχισε η μεταβολή του καιρού εξπρές.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα και σήμερα στις 4 τα ξημερώματα σταμάτησαν, ενώ το κύμα κακοκαιρίας μεταφέρθηκε στα ανατολικά της Θεσσαλίας.

Το βράδυ όμως που η θερμοκρασία έπεσε περισσότερο, άρχισε να χιονίζει για τα καλά στα ορεινά διαμερίσματα πάνω από τα 1.000 μ. περίπου.

Στα Περτουλιώτικα λιβάδια και το χιονοδρομικό κέντρο το έστρωσε, διαγράφοντας όμορφες εικόνες, με τη θερμοκρασία να πέφτει και κάτω από μηδέν!

Αυτή τη στιγμή όλα τα φαινόμενα σταμάτησαν, η θερμοκρασία στα πεδινά είναι στους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα δεν έχουμε καθώς το πολύ νερό που έπεσε είδη απορροφήθηκε από το έδαφος που διψούσε και οι αγρότες δε θα αναγκαστούν να τα ποτίσουν, όπως είχαν αρχίσει ήδη πολλοί να τα ποτίζουν για να μη χαλάσει η σπορά.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι που μας έστειλε ο φίλος αναγνώστης του trikalaola.gr Βασίλης Ξάνθης από το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο στα Περτουλιώτικα λιβάδια και θα ακολουθήσει ξεχωριστά το βιντεάκι και οι φωτογραφίες που τραβήξαμε από τον κάμπο με τηλεφακό από τις χιονισμένες βουνοκορφές του Κόζιακα και των Αγράφων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button