Επικαιρότητα

Ο Σύλλογος «Μέδουσα» δίνει τις απαντήσεις του – Ειδήσεις

Λάβαμε επιστολή από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Ερέτριας «Η Μέδουσα», στην οποία αναφέρονται γραφόμενα τοπικής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή:

«Στην εφημερίδα «Τύπος της Ερέτριας», αριθμός Φύλλου 33, τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου 2023, σελίδα 2, δημοσιεύθηκε σειρά ψευδών ειδήσεων που αφορούν το σύλλογο Ενεργών Πολιτών «Η ΜΕΔΟΥΣΑ» και τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν φέτος το καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων θίχτηκαν θέματα όπως η τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, ενώ εμμέσως πλην σαφώς, υπαινίχθηκε ότι υπεξαιρέθηκαν τα χρήματα των εσόδων των συναυλιών που διοργανώθηκαν από κοινού με άλλους συλλόγους.

Επιπλέον, άντλησε περιεχόμενο και δημοσιεύματα άλλων φορέων- συνδιοργανωτών, κατηγορώντας απροκάλυπτα τα Μέλη του Δ.Σ. και την Πρόεδρο για διασπορά ψευδών πληροφοριών.

Στο ίδιο τεύχος, συνεχίζει εμμονικά την απρόκλητή του επίθεση, προς τα μέλη του συλλόγου κατηγορώντας τα ότι πράττουν αντίθετα με όσα πρεσβεύουν οι ιδρυτικές του αρχές, δηλαδή ότι δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους σε σχέση με τις αναγγελίες τους και δεν συμμετείχαν στην πρόσκληση για τον καθαρισμό του Νησιού των Ονείρων, υπαινισσόμενος ότι δολίως αιτήθηκαν το Νησί για τη διοργάνωση των ανωτέρω εκδηλώσεων.

Σε απάντηση των ανωτέρω, το Δ.Σ. προχώρησε στην αποστολή εξώδικού, με σκοπό να ανασκευαστούν οι ψευδείς πληροφορίες και κιτρινισμοί του αρθρογράφου, επιφυλασσόμενο την άσκηση ένδικων μέσων στην αντίθετη περίπτωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών «Η ΜΕΔΟΥΣΑ», όπως πράττει διαχρονικά, συνεπές στο ρόλο που του έχουν αναθέσει τα μέλη του δια της ψήφου τους, ενημέρωσε όπως όφειλε αναλυτικά παρουσιάζοντας τον οικονομικό απολογισμό της κάθε εκδήλωσης και προχώρησε στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και λοιπών δεσμεύσεων στις οποίες είχε προβεί πριν τη διεξαγωγή των συναυλιών.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ, τα μέλη, οι φίλοι, οι συνδιοργανωτές, οι χορηγοί, εργάστηκαν επί πάνω από ένα μήνα άοκνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των συναυλιών και η ασφάλεια των θεατών αλλά και όλων των παρευρισκομένων.

Παρά τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο Πεζονήσι που είχε μετατραπεί σε φάντασμα λόγω της υποβάθμισης επί σειρά ετών, εμείς είμαστε υπερήφανοί και χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να το μετατρέψουμε ξανά μετά από επτά χρόνια σε πόλο έλξης πολιτών από την Αττική τη Βοιωτία και φυσικά την Εύβοια.

Προχωράμε μπροστά, δυναμικά, διεκδικώντας ένα Πεζονήσι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις. Διεκδικώντας ίση πρόσβαση σε όλους και αξιοποίηση του με τέτοιο τρόπο που να ευνοεί την πολιτισμική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης μας και το κοινό όφελος. Μαζί χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας και την αξιοποίηση του Νησιού μας.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών ‘Η Μέδουσα”»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button