Επικαιρότητα

Χαμόγελα στον ΟΦΗ για την πρόκριση των εφήβων πόλο στην Β’ φάση του Πανελληνίου

Στην Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), προκρίθηκε ο ΟΦΗ. 

Στους αγώνες της Α’ φάσης, με αντιπάλους, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και την Ακαδημία Ηρακλείου, πέρασε ως τρίτος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, η οποία θα διεξαχθεί 17-19 Μαίου. 

Στους αγώνες της Α’ φάσης, ο ΟΦΗ είχε μια νίκη επί της Ακαδημίας Ηρακλείου με 13-7 και δύο ήττες απο ΝΟ Ρεθύμνου (6-10) και ΝΟ Χανίων (22-4). 

«Είχαμε πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια με το Ρέθυμνο και την Ακαδημία. Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε στην τρίτη φάση. Εχουμε παιδιά που τα υπολογίζουμε και για την πρώτη ομάδα και ήδη στην Πάτρα στο επόμενο παιχνίδι θα πάρω κάποια απο αυτά τα παιδιά», τόνισε ο επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης. 

Προπονητής των εφήβων του ΟΦΗ, είναι ο Αλέξανδρος Παπανικολάου και στους αγώνες αγωνίστηκε με τους: Λασηθιωτάκης (τ), Καλλέργης , Ξειδιανάκη, Θεοδωσάκη, Καστή, Αμοναχάκη, Ρομπογιαννάκη, Δασκαλάκη, Καραγιαννόπουλο, Πολίτη, Βισκαδουράκη, Πατούνα, Χαραλαμπή, Μπαρκάτσας, Φανταουτσάκη. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον όμιλο Κρήτης: ΟΦΗ – ΝΟ Ρεθύμνου 6-10, ΟΦΗ – Ακαδημία Ηρακλείου 13-7, ΝΟ Χανίων – ΟΦΗ 22-4, Ακαδημία Ηρακλείου – ΝΟ Χανίων 4-22, ΝΟ Ρεθύμνου – Ακαδημία Ηρακλείου 7-6,  ΝΟ Χανίων – ΝΟ Ρεθύμνου 21-3. 

2. ΝΟ Ρεθύμνου 6 

…………………….. 

4. Ακαδημία Ηρακλείου 0 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button