ΑθλητικάΕνημέρωση

Συλλυπητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θάνατο της εμβληματικής αρχηγού του Συλλόγου – Galaksias Portal News

Τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια της ιστορικής αρχηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, Ρούξι Ντουμιτρέσκου εξέφρασαν ο ποδοσφαιρικός και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Βαθιά θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 46 ετών.

Μετά την ανάρτηση του Ερασιτέχνη, ήρθε η σειρά των ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το θάνατο της εμβληματικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η ανάρτηση της “πράσινης” ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Η Ρούξι τίμησε τη φανέλα με το Τριφύλλι, ως επί μια επταετία αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου, όπου μάλιστα διατέλεσε και αρχηγός της, κατακτώντας τίτλους. Αγάπησε βαθιά τον Παναθηναϊκό και διατήρησε άρρηκτο το δεσμό της με το σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της.

Ρούξι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καλό ταξίδι Ρούξι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η εμβληματική αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών, βυθίζοντας στο πένθος σύσσωμη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Καλό ταξίδι Ρούξι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

To άρθρο Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Συλλυπητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το θάνατο της εμβληματικής αρχηγού του Συλλόγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button