ΑθλητικάΕνημέρωση

Η εισαγγελία ζητά φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον Ρουμπιάλες – Galaksias Portal News

Η εισαγγελία του Εθνικού Δικαστηρίου (AN) στην Ισπανία, ζήτησε την καταδίκη του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF) Λουίς Ρουμπιάλες, σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για το μη συναινετικό φιλί και τον φερόμενο ως επακόλουθο καταναγκασμό της παίκτριας της εθνικής γυναικών Τζένιφερ Ερμόσο.

Επιπλέον, -όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS-, η αντιεισαγγελέας του AN, Μάρτα Ντουράντεθ, ζητά επίσης ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους της υπόθεσης, τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ανδρικής ομάδας, Άλπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της ισπανικής γυναικείας ομάδας και νυν προπονητή γυναικών του Μαρόκου, Χόρχε Βίλδα, και τον πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της RFEF Ρούμπεν Ριβέρα.

Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου, Φραντσίσκο ντε Χόρχε, θεώρησε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στις 14 Μαρτίου με τη λήψη κατάθεσης από την νυν προπονήτρια Μόντσε Τομέ.

Να θυμίσουμε ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες ερευνάται επίσης για αρκετά συμβόλαια της RFEF που αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και την ανακαίνιση του γηπέδου της La Cartuja στη Σεβίλλη.

To άρθρο Ισπανία: Η εισαγγελία ζητά φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον Ρουμπιάλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button