ΕνημέρωσηΠολιτική

Φόρο τιμής στους 12 νεκρούς άμαχους απέτισε ο πρωθυπουργός – Φωτογραφίες στο σημείο που χτύπησαν οι Ρώσοι στην Οδησσό

Ξεχείλισε η συγκίνηση κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οδησσό και συγκεκριμένα στην πολυκατοικία όπου έχασαν την ζωή τους 12 άμαχοι κατά την διάρκεια των ρωσικών βομβαρδισμών.

Οι Ρώσοι δεν χτυπούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις αλλά αμάχους και οι εικόνες που είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο με την μητέρα που βρέθηκε νεκρή αγκαλιά με το μωρό της στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην Οδησσό συγκλόνισαν όλο τον κόσμο.

Την επίσκεψη στο σημείο ανέβασε στα social media του ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον τόπο μαρτυρίου αυτών των ανθρώπων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε αυτό το ταξίδι αστραπή που έκανε στην Οδησσό. Λύγισε όταν είδε το βουνό από παιδικά παιχνίδια και λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων και άφησε κι εκείνος λουλούδια στο σημείο.

Η πολυκατοικία έστεκε λαβωμένη από τα ρωσικά drones και εκατοντάδες άμαχοι συγκεντρώθηκαν εκεί για να συνομιλήσουν με τους δυο ηγέτες. Να θυμίσουμε ότι στο σημείο έχασαν την ζωή τους 12 άνθρωποι ανάμεσά τους 5 παιδιά.

To άρθρο Φόρο τιμής στους 12 νεκρούς άμαχους απέτισε ο πρωθυπουργός – Φωτογραφίες στο σημείο που χτύπησαν οι Ρώσοι στην Οδησσό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button