Τρόπος Ζωής

H Σία Κοσιώνη για στροφή του ΣΚΑΪ στην ενημέρωση – Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα

Το πρώτο της παιδικό βιβλίο που έγραψε η ίδια παρουσίασε η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόσο για τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Σία Κοσιώνη εξομολογήθηκε πράγματα για την προσωπική της ζωή, την απόφαση να γράψει ένα παραμύθι, ενώ απαντά και για τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα στο ΣΚΑΪ.

«Όλοι κρύβουμε μία παιδικότητα μέσα μας, γιατί έχουμε υπάρξει παιδιά και μας αρέσει να επιστρέφουμε σε εκείνον τον ανέμελο κόσμο. Η απόφαση ήταν τυχαία, μέχρι που στο σχολείο του γιου μου μού ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μας. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να μιλήσω στη γλώσσα τους», ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Ο πρώτος που το διάβασε ήταν ο γιος μου, ο Δήμος. Ήταν πολύ χρήσιμη διαδικασία, για να δω αν ήταν κατανοητά τα μηνύματα», τόνισε η δημοσιογράφος, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω σκοπό για δεύτερο παιδί, είμαι πλήρως καλυμμένη από τον γιο μου».

«Δεν γνωρίζω αν ο ΣΚΑΪ θα κάνει στροφή στην ενημέρωση. Δεν είναι κομμάτι της δικής μου δουλειάς, αυτό αφορά στο πρόγραμμα», απαντά σε σχετική ερώτηση η Σία Κοσιώνη, ενώ δηλώνει άγνοια και για τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Αναστασοπούλου να επιστρέφει στο κανάλι.

 

«Με ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω. Η Μαρία είναι φίλη μου, συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», αρκέστηκε να πει η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή του ALPHA.

To άρθρο H Σία Κοσιώνη για στροφή του ΣΚΑΪ στην ενημέρωση – Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button