Επικαιρότητα

“Έπρεπε να είχαμε αποχωρήσει” – Galaksias.com

Για “κλίμα τρομοκρατίας κάνει λόγο ο Πολυβώτης Νισύρου αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ορφέα (4 – 2) στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Αναλυτικά, τα όσα υποστηρίζει, είναι τα ακόλουθα:
‘Σε κλίμα τρομοκρατίας αγωνίστηκε ο Α.Σ. Πολυβώτης αφού στη λήξη του ημιχρόνου και κατά την αποχώρησή μας προς τα αποδυτήρια δέχτηκαν επίθεση ποδοσφαιριστές μας από τον πρόεδρο του Ορφέα καθώς και από τον έκτακτα με δική μας συναίνεση παρατηρητή, με το διαιτητικό τρίο να παραμένει στον αγωνιστικό χώρο και να παρακολουθεί χωρίς να εφαρμόζει τον προβλεπόμενο κανονισμό γι αυτές τις περιπτώσεις. Αντίθετα έβγαλε όλη την αυστηρότητα της η διαιτησία στην ομάδα του ΑΣ Πολυβώτη. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΔ να επιληφθούν του θέματος γιατί είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζει η ομάδα μας τέτοιου είδους καταστάσεις την φετινή χρονιά.

Να σημειωθεί ότι κατά την εξέλιξη των τραμπουκισμών που δεχόμασταν ο εκπρόσωπος της ομάδας ενημέρωσε τηλεφωνικά τον υπεύθυνο διοργάνωσης. Καμία παρατήρηση για τα γεγονότα στο ΦΑ που συνέταξε ο διαιτητής Κυριακίδης. Μετανιώσαμε ειλικρινά ενώ είχαμε αποφασίσει να αποχωρήσουμε στο ημίχρονο, αλλάξαμε την απόφαση μας και επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το έργο της σφαγής”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button