Υγεία & Διατροφή

Θριαμβευτικό πέρασμα των Χανίων από την Καλαμάτα με 5-0 – Galaksias Portal News

Πραγματοποιώντας ένα απολαυστικό πρώτο ημίχρονο, τα Χανιά επιβλήθηκαν με 5-0 της Καλαμάτας στη Μεσσηνία, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των Play Off του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από τον Ιωνικό, με 5-1, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έβγαλε αντίδραση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Προτού συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στο γήπεδο της Παραλίας, ο Γιώργος Μάναλης (2’, 8’) είχε σκοράρει ήδη δυο φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Μαύρη Θύελλα» προσπάθησε να συνέρθει, αλλά η κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες στο 20ο λεπτό σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπόρις Κλέιμαν. Και στο 37’ ο Νίλι Περντόμο «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς κάνοντας με σουτ το 0-3.

Ο Απόστολος Τερζής σε μια προσπάθεια να ανακατέψει τα πράγματα πραγματοποίησε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Αντίθετα, μια από τις αλλαγές που έκανε λίγο αργότερα ο Ταουσιάνης, έβαλε τη «σφραγίδα» του.

Ο Ιβάν Μιούλερ, που μπήκε στο 65’ αντί του Νίλι, σκόραρε δύο φορές (71’, 86’), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Κρητικών. Ήταν τέτοια η απογοήτευση των Καλαματιανών που ούτε από την άσπρη βούλα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν – ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα ψηλά, πάνω από την εστία του Κλέιμαν στο 75’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, τα Χανιά μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και περιμένουν μια… βοήθεια από τον Ιωνικό που φιλοξενείται στις 16:45 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Off του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Καλαμάτα – Χανιά 0-5

Athens Kallithea FC – Ιωνικός (16:45)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγώνας)

1. Athens Kallithea FC 27

2. Χανιά 22 -2αγ.

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18

5. Ηλιούπολη 18

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button