Κόσμος

«Να γράψω Ιστορία, κάναμε σπουδαία πράγματα με τον Μπακασέτα στην Τουρκία» – Galaksias.com

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (21/1), το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο Βίκτορ Ούγκο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι» για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Μπαΐα, αφίχθη με πτήση από τη Ζυρίχη κι αμέσως μετά έφυγε για το «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να δει για πρώτη φορά live τη νέα ομάδα του στο ματς της 19ης αγωνιστικής, με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ούγκο, που θα περάσει ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (22/1) κι ακολούθως θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, στις πρώτες δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συναντηθεί ξανά στο «τριφύλλι» με τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα με τα οποία μίλησε για να αντλήσει πληροφορίες για το νέο περιβάλλον του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον Γουίλιαν Αράο, αλλά επίσης με άλλους Βραζιλιάνους που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο στόχος μου είναι να γράψω ιστορία μέσα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα» τόνισε ο Ούγκο και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ πάλι με τον Τάσο Μπακασέτα, γιατί κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί στην Τουρκία. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button