ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΚΑΕ Άρης αφαίρεσε εισιτήριο διαρκείας από οπαδό και του απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο

Ο μπασκετικός Άρης καταδίκασε απερίφραστα τη “λεκτική παρεκτροπή” οπαδού του στο πρόσφατο εντός έδρας ματς της ομάδας με το Μαρούσι και τον τιμώρησε, αφαιρώντας του το δικαίωμα να μπαίνει στο “Nick Galiss Hall”.

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε αφαίρεση εισιτηρίου διαρκείας από οπαδό της ομάδας για ανάρμοστη συμπεριφορά στον χθεσινό (10-.03.2024) αγώνα με το Μαρούσι (67-73) για τη Basket League, ενώ για τον ίδιο θα ισχύει από εδώ και πέρα απαγόρευση εισόδου στο “Nick Galis Hall”.

Λόγω της συμπεριφοράς του ζητήθηκε από τους διαιτητές, στις αρχές της τρίτης περιόδου του παιχνιδιού, να απομακρυνθεί από τη θέση στην οποία καθόταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Η σχετική ενημέρωση:

“Η ΚΑΕ Άρης Midea είναι διαχρονικά αντίθετη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά φιλάθλου, η οποία εκφεύγει του φίλαθλου πνεύματος. Η ανοχή της είναι μηδενική ακόμη και στην εκφορά λόγου φιλάθλου, που δύναται να εκληφθεί ως παραβατική συμπεριφορά, έστω και εάν αυτή μπορεί να παρερμηνευτεί.

Η ΚΑΕ Άρης Midea καταδικάζει απερίφραστα ακόμη και την λεκτική παρεκτροπή και οτιδήποτε μπορεί να πλήξει την ομάδα.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνει, την οριστική αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, απομακρύνθηκε άμεσα από τους υπεύθυνους του Άρη Midea, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Μαρούσι την 10-3-2024, κατόπιν σύστασης του διαιτητή, και απαγορεύει εφεξής την είσοδό του στο «Nick Galis Hall”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button