ΕνημέρωσηΟικονομία

Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση του μεγέθους της προσφυγικής κρίσης στην Ουκρανία και των βασικών αναγκών που αντιμετωπίζουν τα θύματά της, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ συμμετέχει στην αγωνία τους και καταθέτει τη συμμετοχή του για την ανακούφισή τους.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση και με τους αρμόδιους φορείς, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ προσέφερε αντιβακτηριδιακά- απολυμαντικά προϊόντα αξίας 50.000 € στους πολίτες της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να απομακρυνθούν από τις εμπόλεμες περιοχές.

Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ έχει σκοπό -μεταξύ άλλων- να συμβάλει στην αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει μεν υποβαθμιστεί εξαιτίας των προτεραιοτήτων που θέτει ο πόλεμος, δεν παύει όμως να είναι παρούσα και να ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους μας οι οποίοι, λόγω συνθηκών, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να τη διαχειριστούν αποτελεσματικά.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger