Τρόπος Ζωής

Έκλεισε τον Φίλιπς – Galaksias Portal News

Η Νιούκαστλ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Κάλβιν Φίλιπς και η Γουέστ Χαμ έκλεισε τα δικαιώματα του, ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν, από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 28χρονος Άγγλος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι το καλοκαίρι του 2022 από τη Λιντς αντί 50 εκατ. ευρώ, δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Φίλιπς συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα των «σφυριών» και θ’ ανακοινωθεί το επόμενο 48ωρο, ελπίζοντας πως θα πείσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ η ομάδα του Λονδίνου κινείται για την ολοκλήρωση και μιας ακόμη μεγάλης μεταγραφής, καθώς επιμένει στη διεκδίκηση του Βίκτορ Μπονιφάτσε από τη Λεβερκούζεν. Ο 22χρονος Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα μπήκε δυνατά στη «μάχη» για την απόκτηση του, καθώς προσφέρει 70 εκατ. ευρώ και η γερμανική ομάδα είναι έτοιμη ν’ αποδεχθεί την πρόταση, με τον ίδιο τον Μπονιφάτσε να έχει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με 16 γκολ και οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button