Τρόπος Ζωής

Η Έλντα Πανοπούλου πήγε με τον Γιώργο γιατί κανείς δεν τη θέλει – Galaksias Portal News

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο Γιάννης Βασιλείου αν θα κινηθεί νομικά ενάντια στην Έλντα Πανοπούλου για όσα είχε πει για εκείνον. Θα ήθελε όμως ο γιος του, Γιώργος Αλκαίος, να την είχε διώξει από το σχήμα. 

Η κόντρα ανάμεσα στους δυο ξέσπασε όταν ο Γιάννης Βασιλείου εξέφρασε την άποψη πως το σχήμα που παρουσιάζουν ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου. «Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός, εξοργίζοντας τον τραγουδιστή. 

«Δεν μου άρεσαν καθόλου όσα είπε Έλντα Πανοπούλου. Είναι δυνατόν να είπε ποιος είναι ο Γιάννης Βασιλείου; Μα εγώ είχα κάνει πρωινό μαζί της. Η Έλντα είναι ηθοποιός, που λείπει πάρα πολλά χρόνια από την ακροαματικότητα και πήγε με τον Γιώργο που γεμίζει μαγαζιά για να πάρει ένα μεροκάματο, γιατί κανένας δεν την θέλει. Τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Παντού την κατηγόρησαν για τη βλακεία που πέταξε. Άκου εγώ είμαι ο πατέρας του Γιώργου», είπε ο Γιάννης Βασιλείου στο περιοδικό Λοιπόν.

Την πήρατε τηλέφωνο να τη ρωτήσετε γιατί είπε κάτι τέτοιο;

Όχι, ούτε ασχολήθηκα καθόλου. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί είναι μεγάλη γυναίκα. Πιστεύω πάντως πως μετά από αυτά που είπε η Πανοπούλου, ο γιος μου δεν πρέπει να είναι μαζί της. Έπρεπε να σταματήσει τη συνεργασία τους και να την διώξει από το σχήμα.

Εγώ μεγάλωσα τον γιο μου από ενάμισι χρονών παιδί που μας εγκατέλειψε η μάνα του και τον πήγαινα σε ιδιωτικά σχολεία και τον φρόντιζα με τη μανούλα μου τη συγχωρεμένη. Να μου πει τώρα εμένα η κα Πανοπούλου αν είμαι ο πατέρας του; Ντροπή της και μόνο που το είπε αυτό.

Σκεφτήκατε να κινηθείτε νομικά εναντίον της;

Ναι, μιλάω με τον δικηγόρο μου, δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμη τι θα κάνουμε. Από ό,τι είδα, ο Γιώργος συνεχίζει μαζί της και δεν ήθελα να ταράξω τα νερά με εκείνον.

To άρθρο Γιάννης Βασιλείου: Η Έλντα Πανοπούλου πήγε με τον Γιώργο γιατί κανείς δεν τη θέλει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button