Επικαιρότητα

Απαρηγόρητοι οι γονείς του 33χρονου που σκοτώθηκε από κροτίδα – Galaksias.com

Στα μαύρα έχει ντυθεί ο Άγιος Νικόλαος, στα μέρη που ζούσε ο 33χρονος Μανόλης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έχασε τη ζωή του από κροτίδα θαλάσσης

 

Ο πατέρας του 33χρονου που σκοτώθηκε στην Κρήτη, μιλάει στο newsit.gr λίγες ώρες μετά τον θάνατο του γιου του.

 

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε αν ήταν φωτοβολίδα θαλάσσης, ούτε αν ήταν κροτίδα, ούτε τίποτα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 33χρονου που έχασε την ζωή του στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, την τελευταία Κυριακής της Αποκριάς. Ο πατέρας, απαρηγόρητος, μας αναφέρει: «είμαστε χάλια, πώς να είμαστε; Φάγαμε με το παιδί μας το μεσημέρι μαζί και μετά πήγε σπίτι του και δεν ξέραμε μετά τι θα έκανε».

 

 

Όπως μας λέει ο πατέρας του άτυχου 33χρονου: «τώρα έχουν πάει τους δύο φίλους του για καταθέσεις». Νωρίς το πρωί, όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση, στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος συντετριμμένοι, πήγαν στο πατρικό σπίτι του άτυχου 33χρονου, προκειμένου να σταθούν στο πλάι της οικογένειας.

 

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, όταν ο 33χρονος μαζί με δυο ακόμη φίλους του, διασκέδαζαν σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. O  νεαρός σκοτώθηκε όταν μια φωτοβολίδα που είχε ανάψει εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. ‘Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

 

“Η φωτοβολίδα του διέλυσε το συκώτι”

 

Η μητέρα του 33χρονου έσπευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γιο της στη ζωή.

Η ίδια, σε κατάσταση σοκ, λέει στο protothema.gr πως το τραύμα στο συκώτι του γιου της ήταν μοιραίο. «Ήταν στο καρναβάλι το παιδί, τελείωσε το καρναβάλι και πήγαν κάπου με τους φίλους. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και τραυματίστηκε ο Μανώλης. Στο νοσοκομείο πήγε ζωντανός και όταν έφτασα εγώ εκεί τον είχαν πάρει στο χειρουργείο. Είχε χτυπηθεί στο συκώτι, του διέλυσε το συκώτι η φωτοβολίδα», περιγράφει η μητέρα του θύματος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button