Επικαιρότητα

Αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις στη Νέα Υόρκη – Το οπλοστάσιο και η λίστα με τους στόχους (vid) – Galaksias.com

Αδέρφια ομογενείς από την Αστόρια ετοίμαζαν επιθέσεις στη Νέα Υόρκη – Μάλιστα κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι τους, εντοπίστηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, καθώς και πιθανοί στόχοι

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ομογενών στην Αστόρια, προχώρησαν οι Αρχές των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να ετοίμαζαν χτυπήματα ακόμα και στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι τους, εντοπίστηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, καθώς και πιθανοί στόχοι.

Όπως έγινε γνωστό από τις Αμερικανικές Αρχές, το τελευταίο 6μηνο είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για τα δύο αδέρφια από την αντιτρομοκρατική και τις Μυστικές Υπηρεσίες. Τελικά στα χέρια των Αρχών έπεσαν οι Angelo και Andrew Hatziagelis. 

Στο σπίτι τους στην Αστόρια εντοπίστηκαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, δύο γεμάτες καραμπίνες AR-15 και δύο ημιαυτόματα περίστροφα των 9 χιλιοστών, καθώς και 600 σφαίρες και τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ακόμα βρέθηκε ένας εκτυπωτής 3D για την κατασκευή τμημάτων όπλων που δεν θα ανιχνεύονται, αλλά με μια λίστα με στόχους, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί, πολιτικοί, δικαστές, διασημότητες και τραπεζίτες.

Τα δύο αδέρφια βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με 130 κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου, όπου αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών έκαστος σε περίπτωση που καταδικαστούν.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button