Κόσμος

Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο – Galaksias.com

Την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον στη Βρετανία.

Η φωτογραφία, που, όπως τονίζεται, τράβηξε ο πρίγκιπας Oυίλιαμ, δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα τρία τους παιδιά.

Η Κέιτ, ευχαρίστησε τη βρετανική κοινή γνώμη για τα μηνύματα υποστήριξης στο πρώτο δημόσιο μήνυμά της, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και για την συνεχιζόμενη υποστήριξη σας στην διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών», έγραψε στα social media η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, ευχόμενη σε όλους μία «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με τα τρία της παιδιά

Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Σύμφωνα με το BBC, η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δημόσια ζωή και τα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα των Καθολικών.

Υπενθυμίζεται ότι η υγεία της πριγκίπισσας έχει βρεθεί εδώ και εβδομάδες στο επίκεντρο της κοινής γνώμης στη Βρετανία.

Εξαρχής, πάντως, το παλάτι ξεκαθάριζε πως πρόκειται για μια συνηθισμένη επέμβαση χωρίς κίνδυνο, από την οποία θα χρειαστεί να μείνει μερικούς μήνες «εκτός δράσης» για να αναρρώσει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button