Επικαιρότητα

Πάτρα: Πώς «μεταφράζει» το Ανθρωποκτονιών το ημερολόγιο επεισοδίων της 9χρονης Τζωρτζίνας

Τα επεισόδια από τα οποία βασανιζόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα καθώς και το παράδοξο γεγονός, ότι αυτά συνέβαιναν πάντα όταν ήταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και ποτέ στη ΜΕΘ, δεν διέλαθε της έμπειρης ματιάς των αξιωματικών της Αστυνομίας.

Οι αξιωματικοί, εξετάζοντας το ημερολόγιο των επεισοδίων της Τζωρτζίνας, όπως περιγράφονται στην δικογραφία οδηγήθηκαν σε τέσσερις διαπιστώσεις οι οποίες σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για τη τηλεόραση του Open είναι οι ακόλουθες:

  • 21 Ιανουαρίου 2022: Εισαγωγή στη ΜΕΘ με βραδυκαρδία, όπου παραμένει για 12 ώρες. Μετά από 24 ώρες επιστρέφει στην κλινική χωρίς να παρουσιάσει επεισόδιο.
  • Μετά την επιστροφή εμφανίζει 4 επεισόδια σε μεσοδιάστημα μόλις 6 ωρών. Οι γιατροί βάζουν ξανά το παιδί στη ΜΕΘ, όπου παραμένει για 36 ώρες. Η εικόνα της ήταν καθαρή και δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα όλο εκείνο το διάστημα. Έτσι επιστρέφει στην κλινική
  • Παρουσιάζει ακόμα ένα επεισόδιο με βραδυκαρδία 24 ώρες μετά την επιστροφή και επιστρέφει στην ΜΕΘ. Παραμένει εκεί για μία ολόκληρη ημέρα χωρίς να εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα. Είναι η τελευταία φορά που θα επιστρέψει στην παιδιατρική κλινική.
  • Εκεί θα εμφανίσει νέο επεισόδιο και θα κριθεί η επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου τελικά το 9χρονο παιδί κατέληξε.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger