ΑθλητικάΕνημέρωση

«Με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα» κατέθεσε η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό – Galaksias Portal News

Ξεκίνησε η δίκη στην Ισπανία για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος και κατηγορείται ότι βίασε μία νεαρή κοπέλα σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης, με την κατάθεση του φερόμενου θύματος να εξιστορεί το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα, ο Ντάνι Άλβες είχε “γλοιώδη στάση” απέναντί της από τα πρώτα λεπτά, ενώ έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα, λίγα λεπτά με τη γνωριμία τους στο κλαμπ της Βαρκελώνης.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση όσα μεταφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η κοπέλα που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες κατέθεσε τα εξής: «Χορεύαμε οι τρεις μας στο νυχτερινό κέντρο, μπροστά από τον χώρο των VIP. Κατέβηκαν δύο -ρεις Μεξικανοί και μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάμε μαζί τους στο χώρο των VIP. Πήγαμε και κάτσαμε μαζί τους για λίγο. Επέμεναν να πάμε σε ένα τραπέζι που ήθελαν. Εκεί ήταν όρθιος αυτός ο άντρας (σ.σ. Άλβες). Είχε μια γλοιώδη στάση, έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και σχεδόν άγγιξε τον κώλο μου. Πήγα στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, σχεδόν μόνη. Είπα στην ξαδέρφή μου “μόλις με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα”».

To άρθρο Δίκη Ντάνι Άλβες: «Με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα» κατέθεσε η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button