Επικαιρότητα

Πέθανε η αρκούδα Μπάρμπαρα – Η ανάρτηση του Αρκτούρου

O Αρκτούρος αποχαιρέτησε την Μπάρµπαρα με μια συγκινητική ανάρτηση, «την τυχερή του πολέμου, που έζησε στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας για 25 χρόνια».

Η αρκούδα Μπάρμπαρα είχε έρθει στην Ελλάδα από το Βελιγράδι εν μέσω πολέμου το 1999, μαζί με τα αδέλφια της Μίσα και Βέσνα. Έζησε στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας για 25 χρόνια, ενώ την τελευταία διετία πάλεψε με τον καρκίνο.

Στα τέλη Μαΐου ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και οι κτηνίατροι αποφάσισαν να την ελευθερώσουν από τους πόνους της, προχωρώντας σε ευθανασία.

Η ανάρτηση του Αρκτούρου:

«Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αποχαιρέτησε την Μπάρµπαρα, την τυχερή του πολέμου, που έζησε στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας για 25 χρόνια. Ήρθε μαζί με τα αδέρφια της Μίσα και Βέσνα από το Βελιγράδι το 1999 εν μέσω πολέμου. Τα τελευταία 2 χρόνια ταλαιπωρούνταν από καρκίνο στο στήθος, που αντιμετώπιζε γενναία. Στα τέλη Μαΐου, όμως, επιδεινώθηκε η κατάστασή της και αποφασίστηκε από τους κτηνιάτρους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ να ελευθερωθεί από τους πόνους της. Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία της».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button