ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Mundo Deportivo γράφει για «το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου που παρακολουθεί η Σεβίλλη» – Galaksias Portal News

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού συνεχίζει να απασχολεί τα ξένα Μέσα. Αυτή τη φορά, το όνομά του αναφέρεται από την “Mundo Deportivo” και γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Σεβίλλης.

Σε χθεσινοβραδινό (28.03) της δημοσίευμα, η “Mundo Deportivo” έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη, χαρακτηρίζοντας -μάλιστα- τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ως ένα μαργαριτάρι που ενδιαφέρει την Σεβίλλης

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι -πέρα του ενδιαφέροντος της Σεβίλλης- τον επιθετικό του Παναθηναϊκού έχουν στο “στόχαστρό” τους και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Αταλάντα.

Σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, πρόθεση της Σεβίλλης είναι να προβεί σε αλλαγές στην επίθεσή της στη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά την ίδια στιγμή τονίζεται πως οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι τέτοιες που δεν μπορούν να καλυφθούν από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι στο Transfermarkt η αξία του Φώτη Ιωαννίδη αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να ζητά ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων συν άλλα 5 εκατομμύρια από διάφορα μπόνους.

Στο σημείο αυτό, η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει και πάλι ότι η πρόθεση των ανθρώπων της Σεβίλλης είναι να κάνουν μια ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως αυτό το καλοκαίρι να πωληθεί τελικά ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι φέρνοντας στα ταμεία της ομάδας ακόμη και 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως και άλλοι παίκτες που ενδεχομένως να φέρουν χρήματα στην Σεβίλλη για να μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη.

To άρθρο Φώτης Ιωαννίδης: Η Mundo Deportivo γράφει για «το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου που παρακολουθεί η Σεβίλλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button