Επικαιρότητα

Πέθανε ο Γιώργος Δόκιος γενικός διευθυνής του ΕΦΕΧ – Το «αντίο» του ΔΣ και μελών του Συνδέσμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) με βαθιά θλίψη αποχαιρετούν τον επί 23 χρόνια Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου και αγαπητό συνεργάτη και μέντορα, Γιώργο Δόκιο, ο οποίος απεβίωσε στις 17 Μαΐου, σε ηλικία 78 ετών.

Άνθρωπος δραστήριος και πολυπράγμων, με βαθιά γνώση του χώρου της Υγείας και του Φαρμάκου, ο Γιώργος Δόκιος διετέλεσε επί 23 χρόνια Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΧ, συνδέοντας το όνομά του με τη θεμελίωση και την προαγωγή του κλάδου της Αυτοφροντίδας στην Ελλάδα. Παραμένοντας έως το τέλος αφοσιωμένος στην εκπλήρωση του οράματος του Συνδέσμου, ο εκλιπών συνέβαλε ενεργά στην επίτευξη σημαντικών στόχων και επιτευγμάτων στην αγορά των ΜΗΣΥΦΑ, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη για τους συνεχιστές του έργου του.

Ο Γιώργος Δόκιος είχε σταδιοδρομήσει αποκλειστικά στον φαρμακευτικό κλάδο, ξεκινώντας από τη θέση του ιατρικού επισκέπτη στη Bristol Myers Squibb και ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία σε διαφορετικούς ρόλους αυξανόμενης ευθύνης, καταλαμβάνοντας τελικά τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία. Το 2003 αποχώρησε από την ενεργό δράση, ωστόσο συνέχισε να αξιοποιεί την ευρεία θεωρητική του κατάρτιση και την πολυσχιδή εμπειρία του προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον ΕΦΕΧ με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger