Επικαιρότητα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουτουζής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κουτουζή, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία  84 ετών.

Ο Βασίλης Κουτουζής γεννήθηκε στον Πόρο το 1940. Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1964 στην εφ. «Κοινωνική». Εργάστηκε επίσης στις εφημ. «Πειραϊκά Νέα», «Ανένδοτος», «Αθηναϊκή», «Χριστιανική», τα περιοδικά «Γεγονότα», «Ντάμα», «Αλήθεια», «Θησαυρός», «Χομπυ», «Εγώ», «Τηλεκοντρόλ» ενώ από το 1975 και έως τη συνταξιοδότησή του υπήρξε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής πλήθους εκπομπών κοινωνικού οικονομικού, πολιτικού, και αστροφυσικού περιεχομένου στην ΥΕΝΕΔ και την ΕΡΤ. Παράλληλα, εργάστηκε ως σύμβουλος Τύπου στη Νομαρχία Πειραιά και σε άλλους οργανισμούς καθώς και ως καθηγητής δημοσιογραφίας σε ιδιωτικές σχολές.

Ο Βασίλης Κουτουζής άσκησε το επάγγελμα μας με ευσυνειδησία και συναδελφική αλληλεγγύη. Εκτός από τη δημοσιογραφία υπήρξε πολυγραφότατος καθώς έγραψε πλήθος βιβλίων ποικίλου περιεχομένου και μεγάλο αριθμό θεατρικών έργων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά και ιδιαιτέρως τον γιο του και συνάδελφο μας Παναγιώτη, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

Η κηδεία του Βασίλη Κουτουζή θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Πόρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button