Τρόπος Ζωής

Μου έκλεψαν το κινητό μέσα από τα χέρια, κυνήγησα τον κλέφτη και τον έπιασα – Galaksias Portal News

«Πιστεύω σε οποιαδήποτε γιορτή ενεργοποιεί ωραία συναισθήματα», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε βραδινή της έξοδο. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον Άγιο Βαλεντίνο, ενώ αποκάλυψε και δύο περιστατικά που της έχουν συμβεί, με έναν εμμονικό θαυμαστή και έναν κλέφτη.

«Πιστεύω σε οποιαδήποτε γιορτή ενεργοποιεί ωραία συναισθήματα, αλλά δεν πιστεύω στον Άγιο Βαλεντίνο. Έχω ακόμη κρυφούς, εμμονικούς θαυμαστές.

Μου στέλνουν μέιλ κάθε μέρα με ωραία λόγια, με παίρνουν με απόκρυψη. Βέβαια, έχει συμβεί και κάτι έξω από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, που με περίμενε κάποιος.

Το διαχειρίστηκα με ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν τον πήγα στην αστυνομία», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Εδώ δεν πήγα τον κλέφτη που μου άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια. Τον κυνήγησα και τον έπιασα.

Για κακή του τύχη, ήμουν εγώ το θύμα, που ήμουν και αθλήτρια της ταχύτητας. Έβρεχε εκείνη τη μέρα και φορούσα και τακούνια, αλλά τον πρόλαβα. Με τον που τον έπιασα, έβγαλε κατευθείαν μια σύριγγα. Αλλά εγώ το πήρα το κινητό και έφυγα».

 

To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μου έκλεψαν το κινητό μέσα από τα χέρια, κυνήγησα τον κλέφτη και τον έπιασα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button