Επικαιρότητα

“Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τα όσα ζητούν οι Βρυξέλλες!” – Galaksias.com

Την βεβαιότητα ότι η χώρα του θα παραμείνει αμετακίνητη στις θέσεις της και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για ορισμένα καίρια ζητήματα, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Πρόκειται για θέματα όπως το μεταναστευτικό, την αλλαγή φύλου καθώς και τη σύγκρουση στην Ουκρανία που είναι γνωστό πως η Ουγγαρία δεν πάει …με το ρεύμα και τις προσταγές των Βρυξελλών. Για μια ακόμα φορά ο Όρμπαν εξέφρασε την απογοήτευση του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για το γεγονός ότι έχει “παγώσει” περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ, χρήματα που αφορούν στην χρηματοδότηση της Ουγγαρίας, επικαλούμενη ανησυχίες για το “κράτος δικαίου” και τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως έχει ισχυριστεί.

Σύμφωνα με τον Όρμπαν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παραδέχτηκε πρόσφατα ότι το πρόβλημα του μπλοκ με την Ουγγαρία ήταν ότι αρνήθηκε να δεχτεί μετανάστες και να επιτρέψει σε ακτιβιστές LGBTQ να εισέλθουν στα σχολεία.

«Οι ισχυρισμοί τους είναι ανοησίες», είπε ο Όρμπαν. «Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτά που ζητούν για τη μετανάστευση, το φύλο και τον πόλεμο. Κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να μας κάνει να δεχθούμε μετανάστες ή να επιτρέψουμε να μας αφαιρέσουν τη χώρα μας. Σε ορισμένα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, η μαζική μετανάστευση έχει οδηγήσει σε τρομοκρατία, αύξηση της εγκληματικότητας, ακόμη και σε …παράλληλες κοινωνίες».

Χαρακτήρισε τις απαιτήσεις από τις Βρυξέλλες σχετικά με την ατζέντα LGBTQ ως «ασύλληπτες» και υποστήριξε ότι «η ανατροφή των παιδιών, ειδικά η σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση, ανήκει στις οικογένειες και τους γονείς, όχι στα σχολεία».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button