ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόστιμο για λόγους κακής συμπεριφοράς – Galaksias Portal News

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 75.000 λιρών επειδή δεν διασφάλισε τη σωστή συμπεριφορά των παικτών και του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του αγώνα της στην Premier League εναντίον της Λίβερπουλ, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας(FA).

Μετά το σφύριγμα της λήξης στην ήττα με 1-0 από τη Λίβερπουλ στις 2 Μαρτίου δημιουργήθηκε χάος, όταν ο διαιτητής Πολ Τίρνεϊ περικυκλώθηκε από την προπονητική ομάδα της Φόρεστ που εξοργίστηκε με την απόφασή του, να μην επιστρέψει την μπάλα στους γηπεδούχους μετά από επανεκκίνηση λίγο πριν το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ στο 99ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής Στίβεν Ριντ, ο οποίος έλαβε κόκκινη κάρτα, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 λιρών, αφού παραδέχτηκε σε ακρόαση της FA ότι η συμπεριφορά του προς τον διαιτητή ήταν υβριστική και προσβλητική.

«Ο σύλλογος παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει την κατάλληλη συμπεριφορά των παικτών και των μελών του τεχνικού προσωπικού μετά το τελευταίο σφύριγμα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FA.

Συνιστάται στον σύλλογο να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τη συμπεριφορά των παικτών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button