Τρόπος Ζωής

Δεν περίμενα να συναντήσω τον άνθρωπο που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου – Galaksias Portal News

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στo γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη και σημείωσε πως νιώθει νιώθει ευγνώμων που βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της.

«Ήταν μια… όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι» είπε η Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε.

Είμαι ενθουσιασμένη και με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον “Κόσμο”, ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας… » είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

 

«Δε θα ήθελα να εμπλακώ εγώ στον “Κόσμο”. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι… Είναι πολύ σοβαρές εποχές για να φλερτάρω με αυτό το κομμάτι» απάντησε σε ερώτησε σχετικά με το αν θα συμμετείχε και η ίδια ενεργά στο νέο κόμμα του συζύγου της.

 

To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: Δεν περίμενα να συναντήσω τον άνθρωπο που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button