ΑθλητικάΕνημέρωση

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα» – Galaksias Portal News

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικό μέσο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φίλους του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν διστάζει να κάνει δηλώσεις στην Τουρκία αναφορικά με την πορεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα, με τον 58χρονο τεχνικό να μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια.

Αυτή την φορά ο Αταμάν ανέφερε πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, που όμοια της αναμένεται να υπάρξει και στον εκτός έδρας αγώνα των «πράσινων» απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο.

Μάλιστα ο Τούρκος σε ερώτηση αναφορικά με τον Φατίχ Τερίμ υπογράμμισε πως θέλει να δει από κοντά τον συμπατριώτη του που βρίσκεται στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα λόγια του Εργκίν Αταμάν

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ:

«Με δεδομένη την πορεία μας τόσο στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε νικήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό όσο και με τις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με το καλό αυτή την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, θα την πάω και στο Βερολίνο».

Για το ματς με τη Φενέρ:

«Κόντρα στη Φενέρ δεν παίξαμε καλά, η Φενέρ είχε καλή τακτική, αλλά και εμείς βρήκαμε λύσεις στην άμυνα και με τον Καλαϊτζάκη σε κάποιες επιθέσεις και πήραμε μία σημαντική νίκη», επισήμανε ο Αταμάν. «Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε απουσίες, όπως είναι ο Σλούκας, αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα στο ροτέισον, αλλά βρίσκουμε λύσεις».

Για την πρόσφατη ήττα από τον Άρη:

«Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά η ήττα από τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν μία ευοίωνη ήττα, διότι σκεφτόμασταν και πιστεύαμε ότι δεν θα χάσουμε κάποιο ματς. Μας έκανε καλό.

Αλλά μία τέτοια ήττα μας έκανε να συγκεντρωθούμε γρήγορα στο ματς με τη Φενέρ. Μας έδωσε κίνητρο για το ματς με τη Φενέρ. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από το ματς με τον Άρη δημιουργήθηκε αυτή η ατμόσφαιρα και έδωσε ώθηση στους παίκτες».

Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:

«Παρακολουθώ τα ματς του Παναθηναϊκού και του Τερίμ. Θα πάω και σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού, τώρα στην Ελλάδα εδώ και δύο μήνες οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές. Βέβαια, αν θέλω να πάω, μπορώ να πάω, αλλά λείπει η ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο Τερίμ ξεκίνησε πολύ καλά, υπήρχε μία συμπάθεια του κόσμου του Παναθηναϊκού με τον πρώην προπονητή, αλλά κατάφερε να την «σπάσει». Κατάφερε δύο φορές να «νικήσει» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό ήταν πολύ πολύ σημαντικό. Ακολουθούν σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα, εκείνος ήρθε δύο φορές να μας δει.

Και όταν με το καλό αρθούν τα μέτρα, θα πάω σε ματς να δω την ομάδα του Τερίμ. Μπορεί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός με τον μπασκετικό να έχουν διαφορετικές διοικήσεις, αλλά η ατμόσφαιρα, αυτή του ΟΑΚΑ, είναι ίδια και στο ποδόσφαιρο».

 

To άρθρο Αταμάν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button