Επικαιρότητα

Πέταξε τα χρήματα από το …μπαλκόνι σε απατεώνες στα Τρίκαλα! – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Παρά τις συνεχόμενες επισημάνσεις και συμβουλές από την Αστυνομία, φαίνεται πως οι απατεώνες χρησιμοποιούν πολύ δόλια μέσα και γίνονται πειστικοί, με τους πολίτες να πέφτουν εύκολα θύματα απάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες και με το πρόσχημα τα τροχαία ατυχήματα «χτύπησαν» ξανά στην πόλη των Τρικάλων, «ξαφρίζοντας» πολίτες.

Η μια περίπτωση συνέβη στην Αγια Μονή και η άλλη επί της Ματαραγκιώτου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα θύματα έχασαν περίπου 20.000 και 10.000 ευρώ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων διαξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που φαίρεται να είναι αλλοδαποί, και μάλλον από βαλκανικές χώρες.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες στην πόλη μας είχαν συλληφθεί για ανάλογη απάτη μια Βουλγάρα και ένας Έλληνας.

trikalanews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button