Επικαιρότητα

Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2024 – Galaksias.com

Οικονομία

BMW Σειρά 5: Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο δυναμική από ποτέ, με πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών, ένα ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό και, για πρώτη φορά, με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης – στην έκδοση BMW i5, η νέα BMW Σειρά 5 ενισχύει την ηγετική της θέση στην πολυτελή executive κατηγορία

Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής των World Car Awards, η νέα άφιξη ξεχώρισε ανάμεσα στα πολυτελή μοντέλα που έκαναν το ντεμπούτο τους στις παγκόσμιες αγορές αυτοκινήτου τους τελευταίους 12 μήνες. Τελικά, η BMW Σειρά 5 ήταν αυτή που κατέκτησε τον τίτλο World Luxury Car 2024 (Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024). Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν κατά την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου 2024 της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο τελετής που μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από περίπου 100 δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 30 χώρες, βαθμολόγησε τις ικανότητες της BMW Σειράς 5 κατά τη διάρκεια εκτεταμένων δοκιμών και τα σκορ καταγράφηκαν στη συνέχεια λεπτομερώς από τους διοργανωτές των World Car Awards.

Servin ΑΕ, Σταδίου & Ικάρου, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810 330660.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button