Επικαιρότητα

Ποιους θα φιλοξενήσει το πατρικό σπίτι του Κασσελάκη στον Σκινέ στον γάμο του καλοκαιριού;

Παραπολιτικά

Ποιους θα φιλοξενήσει το πατρικό σπίτι του Κασσελάκη στον Σκινέ στον γάμο του καλοκαιριού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία φορά που επισκέφτηκε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μαζί με τον θείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το σπίτι στον Σκινέ ήταν το περασμένο καλοκαίρι

Χαμός σας λέω έγινε στο χωριό Σκινέ Χανίων, όταν μαθεύτηκε ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μάκμπεθ. Στο χωριό καταγωγής του Κασσελάκη, οι απόψεις του κόσμου για τον γάμο αυτό διίστανται, ωστόσο, όταν το συνεργείο της “ΚΡΗΤΗ TV” επισκέφτηκε την περιοχή με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαδογιαννάκη και τον οπερατέρ Αντώνη Ιγγλεζάκη, οι κάτοικοι αμέσως μίλησαν και έδειξαν το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη. 

Μάλιστα, όπως είπαν, τελευταία φορά που επισκέφτηκε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μαζί με τον θείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το σπίτι στον Σκινέ ήταν το περασμένο καλοκαίρι, ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονα! Συνεπώς δεν αποκλείεται, όπως συζητούν πολλοί κάτοικοι από την περιοχή, το καλοκαίρι, εφόσον ο γάμος γίνει στα Χανιά, να φιλοξενήσει το σπίτι, αν όχι το νιόπαντρο ζευγάρι, τους γονείς ή καλεσμένους από την Ελλάδα και την Αμερική. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button