ΕνημέρωσηΟικονομία

Παγκρήτια Τράπεζα: Προθεσμιακές καταθέσεις «Step Plus» τώρα και σε… Δολάριo ΗΠΑ

Δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις, διάρκειας 6 και 12 μηνών αποτελούν τις επιλογές της Παγκρήτιας Τράπεζας προς τους πελάτες της που επιθυμούν να επενδύσουν σε δολάριo ΗΠΑ.

Τα «Step Plus σε USD» είναι δύο νέα προθεσμιακά προϊόντα σε ξένο νόμισμα που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων και αποτελούν την συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης σε ευρώ.

Tα επιτόκια των νέων προθεσμιακών καταθέσεων, αυξάνονται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης με μέγιστο επιτόκιο και στην 6μηνη και στην 12μηνη διάρκεια το 5%.

Τα νέα προϊόντα διατίθενται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000$ με την προϋπόθεση ότι αφορούν νέα χρήματα στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Παράλληλα στον πελάτη δίνεται η δυνατότητα για πρόωρη ολική ή μερική ανάληψη, χωρίς ποινή, εφόσον πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία απόδοσης των τόκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας ΕΔΩ.

Η Παγκρήτια Τράπεζα δεν σταματά να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με στόχο την παροχή λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button