ΑθλητικάΕνημέρωση

Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells – Galaksias Portal News

Η Νταϊάνα Σνάιντερ κατάφερε να βάλει… δύσκολα στην Μαρία Σάκκαρη για 1,5 σετ, αλλά στη συνέχεια «λύγισε». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο του Indian Wells (WTA 1000). Η Καρολίν Γκαρσία (νο 26) αντίπαλός της στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να… κυνηγάει στα σετ την Νταϊάνα Σνάιντερ (νο74), αλλά μείωσε τα αβίαστα λάθη, βρήκε σταθερότητα στο παιχνίδι της και -με τον προπονητή, Ντέιβιντ Γουίτ για πρώτη φορά στο box της- επικράτησε τελικά με 7-5, 4-6, 0-6 στην πρεμιέρα της στο φετινό Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο στο πρώτο σετ χάνοντας με 5-2 στα game από την Νταϊάνα Σνάιντερ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, έκανε την εντυπωσιακή αντεπίθεσή της και το έφτασε στο 5-5. Η 19χρονη Ρωσίδα έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία σε εκείνο το σημείο και -κατακτώντας δύσκολα τα δυο τελευταία game- πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Σάκκαρη και Σνάιντερ έφτασαν στο 3-3 στα game στο δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να πετυχαίνει το break που έψαχνε και να κάνει το 3-4 και στη συνέχεια το 3-5. Η Ρωσίδα πήρε το επόμενο game για να χάσει τελικά το σετ με 6-4 και να έρθει η ισοφάριση (1-1).

Η νίκη κρίθηκε σε τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη είχε το μομέντουμ με το μέρος της, η Σνάιντερ έδειξε να μην πατάει και τόσο καλά στο αριστερό της πόδι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τρία break και έφτασε στο 0-6 και στην πρόκριση.

 

Η Σάκκαρη πήρε τη συγκεκριμένη νίκη μετά από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 17 λεπτών και στον 3ο γύρο του Indian Wells θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία, η οποία νίκησε την Βικτορίγια Τομόβα με 2-1 σετ.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στο παρελθόν, έχοντας από τρεις νίκες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όμως, να έχει πάρει τις τρεις τελευταίες (έγιναν μέσα στο 2023).

To άρθρο Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρία Σάκκαρη 1-2: Ανατροπή και πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button