Επικαιρότητα

Με ανατροπή η Ρόδος επικράτησε του ΑΟ Πυλίου! – Galaksias.com

Για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η Ρόδος πήρε την νίκη με ανατροπή από τον ΑΟ Πυλίου που προηγούνταν μέχρι το 14′ λεπτό. Ο Μπαρμπαρούσης από την άσπρη βούλα ισοφάρισε, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Δούμτσης ήταν ο παίκτης που ανέτρεψε το εις βάρος αποτέλεσμα για τους πράσινους και πήραν μια μεγάλη νίκη. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά θα αγωνιστεί εκ νέου εντός έδρας με την ΑΕ Μυκόνου.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 3′ λεπτό για την Ρόδο από τον Ζανάκη, αλλά απέκρουσε ο Καζέλης. Στο 14′ λεπτό ο Μπρέμπος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Γωνιωτάκη, την διστακτική έξοδο του Μανουσάκη έκανε την προβολή στην κενή εστία και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του για το 0-1.

Στο 19 λεπτό ο Δούμτσης δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Εσαλέ μέσα στην περιοχή πριν επιχειρήσει το σουτ και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρμπαρούσης, αν και έπεσε σωστά ο Καζέλης δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα και ήρθε η ισοφάριση.

Στο 43′ δεύτερο πέναλτι για τα «Ελάφια». Ο Ζούνης έβγαλε την κάθετη για τον Ζανάκη που πρόλαβε την έξοδο του Καζέλη. Ο γκολκίπερ του ΑΟΠ έπεσε στα πόδια του και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Μπαρμπαρούσης ανέλαβε εκ νέου και εκτέλεσε στην ίδια γωνία, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52′ ο Ζούνης θα κάνει το παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή θα βρει τον Δούμτση και αυτός θα ανατρέψει το σκορ (2-1). Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα ωστόσο βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό Καζέλη που κράτησε χαμηλά το σκορ για την ομάδα του. Η νίκη αυτή φέρνει στην δεύτερη θέση την Ρόδο και συνεχίζει το κυνήγι για την 1η θέση που αυτή την στιγμή βρίσκεται ο ΠΑΣ Κορίνθου.

ΑΣ Ρόδος: Νίκος Κουρμπανάς : Μανουσάκης, Γωνιωτάκης, Τρόκα, Καψάλης, Ζαχαρός (81′ Κορφινόπουλος), Ζανάκης (81′ Μπουρνέλης), Μπαρμπαρούσης, Δούμτσης (67′ Λαθύρης), Ζούνης, Λάσκαρης, Νικολόπουλος

ΑΟ Πυλίου: Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καζέλης, Συντηχάκης, Μούλα, Μπρέμπος (22′ λτ Κόντζα), Δρόσος (82′ Διαμαντάκος), Λάντζιος ( 59′ Παπαναστασίου), Μεντής, Χατζηβασίλης( 59′ Καρακούσης), Εσαλέ, Τζανουλίνο, Αλιμερκάι (46′ Τσιτσεκίδης)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button