Κόσμος

«Επιδιώκει να συντηρεί τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Στ. Κασσελάκη» – Galaksias.com

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην ανακοίνωση της Πειραιώς σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι βαρύτατα πολιτικά εκτεθειμένο από το σκάνδαλο της διοχέτευσης προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο της κυρίας Κεραμέως, γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα, η κυβέρνηση επιδιώκει να συντηρεί τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Και προσθέτει: «Εκτός εάν έχει πρόβλημα αδυναμίας κατανόησης των ξεκάθαρων απαντήσεων που δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις πρόσφατες συνεντεύξεις του στο δελτίο ειδήσεων του Mega και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ελπίζουμε ότι κατά το διάστημα που ο κ. Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε σε ταξίδι αναψυχής στην όαση Σίβα κάνοντας χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους θα έχει σκεφτεί τις απαντήσεις που οφείλει να δώσει για το σκάνδαλο με τα emails που παραχωρήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών στη Νέα Δημοκρατία για εκλογικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον καλούμε επίσης να δώσει όλα τα στοιχεία της «έρευνας» που διενήργησε το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα στα πολιτικά κόμματα, την αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Εισαγγελία που διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Θέτουμε επίσης δύο ερωτήματα:

Πόσο κόστισε η πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους μέχρι την Όαση Σίβα στους ΄Έλληνες φορολογούμενους;

Πόσοι, ποιοι και με ποια ιδιότητα επέβαιναν στο κρατικό αεροσκάφος στην πτήση από την Ελευσίνα μέχρι την Όαση Σίβα;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button