ΑθλητικάΕνημέρωση

Με στόχο τον πρώτο τίτλο του 2024 οι δυο «αιώνιοι» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανδρών(19:00 ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5, LIVE από το Newsit.gr) με τους δυο «αιώνιους» να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο για το 2024.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναμετρούνται στο κλειστό στα «Δυο Αοράκια» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανδρών, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρόπαιο για διαφορετικούς λόγους.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κάνει το 3/3 στον θεσμό την τελευταία τριετία, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει κερδίσει το τρόπαιο της σεζόν 2021-22(απέναντι στον Παναθηναϊκό) και πέρσι(κόντρα στο Περιστέρι).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά το 2020-21, ενώ παράλληλα έχει στόχο να πάρει μια ρεβάνς για τον χαμένο τελικό στο Super Cup Ελλάδας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι δυο «αιώνιοι» βρίσκονται στον τελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με σχετική ευκολία των αντιπάλων τους και δείχνοντας πως αποτελούν αδιαμφισβήτητα τις δυο κορυφαίες ομάδες στην χώρα.

Παρόλα αυτά η κορυφή έχει θέση μόνο για ένα, με την αναμέτρηση να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με στόχο τον πρώτο τίτλο του 2024 οι δυο «αιώνιοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button