ΑθλητικάΕνημέρωση

Τo double double με ρεκόρ σεζόν και η αντίδραση του Θανάση στο κάρφωμα του «Greek freak» – Galaksias Portal News

Η κυριαρχική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνδυασμό με το δεύτερο triple-double της καριέρας του Κρις Μίντλεντον, έφεραν τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς, στην αναμέτρηση με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (118-93)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 30 πόντους, 19 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής, με 13/18 δίποντα και 4/6 βολές.

Μάλιστα, τα 19 ριμπάουντ που μάζεψε, αποτελούν season-high για τον Greek freak”. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε έτσι στο ενεργητικό του ακόμα μια φοβερή εμφάνιση, “τρελαίνοντας” τον αδερφό του Θανάση, με ένα του κάρφωμα, σε συνεργασία που είχε με τον Μίντλεντον.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Λος Άντζελες Λέικερς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27.03.2024) στο Μιλγουόκι.

 

“Όταν είμαστε πλήρεις το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο για όλους. Δεν χρειάζεται να εκβιάσουμε τίποτα. Όταν είμαστε όλοι παρόντες θα είμαστε απειλή για όλους. Μπορεί να μην είμαι εγώ μια μέρα καλός ή ο Λίλαρντ ή ο Μίντλετον, αλλά όταν είμαστε όλοι διαθέσιμοι και έχοντας έναν εξαιρετικό πάγκο, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα”, ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Και πρόσθεσε: “Όσο δεν είμαστε υγιείς, κάποιες φορές δημιουργούμε δικαιολογίες στο μυαλό μας. Όμως τώρα είμαστε όλοι εδώ και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε υγιείς, πρέπει να μείνουμε υγιείς και σε αυτές τις 20-25 μέρες να χτίσουμε καλές συνήθειες, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έχει πραγματικά σημασία”.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τo double double με ρεκόρ σεζόν και η αντίδραση του Θανάση στο κάρφωμα του «Greek freak» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button