ΑθλητικάΕνημέρωση

Νέα απώλεια βαθμών για τους πράσινους – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ακόμα δύο βαθμούς και έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, καθώς τον προσπέρασε και ο Ολυμπιακός πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Παρακολουθήσατε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει άνετα 4-0 στη Λεωφόρο του ΟΦΗ, ματς το οποίο ήταν και το τελευταίο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο των Κρητικών.

Διαιτητής: Βεργέτης
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Κούλα
Τέταρτος: Περράκης
VAR: Παπαπέτρου, Βεργέτης Δ.

Η προαναγγελία της Super League

«Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 την περσινή περίοδο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έσπασε μια αρνητική παράδοση που τον ήθελε να μην έχει νίκη εκεί από τις 15 Φεβρουαρίου 2015, όταν είχε φτάσει στο τελικό 2-3 με ανατροπή, αφού έχανε 2-1 στο 44ο λεπτό και επέστρεψε με γκολ των Πράνιτς (49’) και Καρέλη (75’). Ο Νίκος Καρέλης είχε ανοίξει το σκορ για τους Πράσινους στο 2ο λεπτό, ενώ για τον ΟΦΗ είχαν σκοράρει ο Μονιάκης (26’) και Μεραμπασβίλι (44’).

Από τότε είχαν διεξαχθεί τέσσερις αγώνες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ένας για τα Playoffs στους οποίους υπήρξαν δύο νίκες του ΟΦΗ και τρεις ισοπαλίες.

Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ο Παναθηναϊκός στις δέκα τελευταίες του εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει μόνο αυτή τη νίκη του 2014-15 και ο συνολικός απολογισμός για τον ΟΦΗ είναι τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο Γιώργος Βλαστός με 4 τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πέντε παίκτες με τρία γκολ, τους Δομάζο, Χαραλαμπίδη, Βαζέχα, Λυμπερόπουλο και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Παναθηναϊκός είναι η νίκη της ομάδας των Πρασίνων με 2-0 με επτά παρουσίες, ενώ στις ισοπαλίες κυριαρχεί το 1-1 με πέντε εμφανίσεις. Οι περισσότερες νίκες του ΟΦΗ είναι με 2-1.

46 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 50-76»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button