Κόσμος

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο ατόμων που διέπρατταν κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη δύο ημεδαπών που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της διακεκριμένης κλοπής από κοινού από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ΄επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΖΕΡΒΑ Γεώργιο του Δημητρίου και της Σοφίας, γεννηθέντα την 22-2-1983 στην Αθήνα και

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΡΑΠΟΣΟ Χαράλαμπο του Παναγιώτη και της Φρειδερίκης, γεννηθέντα την 23-7-1978 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους και τους συναυτουργούς τους σε βάρος και άλλων θυμάτων, για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476202 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button