ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ζει καλύτερα όποιος κοιμάται καλύτερα – Galaksias Portal News

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει καθιερώσει την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Πρόκειται για μια εορταστική μέρα που ως στόχο έχει να υπενθυμίσει σε όλους τη ζωτική σημασία που έχει ο καλός ύπνος στην ποιότητα της ζωής μας, γεγονός που μέσα στο άγχος της καθημερινότητας τείνουμε να ξεχνάμε.

Αλήθεια, πόσο καλά κοιμόμαστε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον δικό μας δυτικό κόσμο, οι σχετικές μελέτες δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια η μέση διάρκεια ύπνου έχει μειωθεί περίπου κατά δύο ώρες, ενώ πολλοί ενήλικες κοιμούνται πολύ λιγότερο από επτά ώρες την ημέρα. Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αϋπνίες ή παραπονιούνται για «ανήσυχο» ύπνο, ενώ τα διάφορα φυτικά και φαρμακευτικά σκευάσματα «για να κοιμηθούμε καλύτερα», όπως και τα αγχολυτικά, βλέπουν τις πωλήσεις τους συνεχώς να αυξάνονται.

Η αλήθεια είναι ότι ο ύπνος είναι βασικός πυλώνας της βιολογικής μας ύπαρξης, όπως ακριβώς η τροφή και το νερό. Ο άνθρωπος χρειάζεται να κοιμάται και να ξεκουράζεται, είναι βασική συνθήκη για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την καλή του υγεία. Δεν μπορεί να υπάρξει ζωή χωρίς ύπνο –πολύ περισσότερο δεν μπορεί να υπάρξει καλή ζωή χωρίς καλό ύπνο. Όσο πιο καλές είναι οι νύχτες μας τόσο πιο καλές θα είναι και οι μέρες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να κοιμάμαι καλύτερα. Τι να κάνω;

Όλα ξεκινούν από την απόφαση που θα πάρουμε και τις ενέργειες που θα κάνουμε για να την πραγματοποιήσουμε. Το «Θέλω να κοιμάμαι καλύτερα» θα παραμείνει μια απλή επιθυμία αν δεν κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το πετύχουμε. Ο ύπνος είναι πολύτιμο κομμάτι της ζωή μας, απαραίτητος για την καλή υγεία και την ευεξία μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αξίζει να επενδύσουμε σε αυτόν. Το όφελος μας θα είναι σημαντικό και θα το αντιληφθούμε πολύ γρήγορα, αφού καλύτερος ύπνος σημαίνει καλύτερη ζωή.

Ο καλός ύπνος ξεκινάει από το υπνοδωμάτιο όπου θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να τον απολαύσουμε και να ξυπνήσουμε το πρωί ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες που μάλλον δεν είναι και λίγες. Αξίζει λοιπόν να αναζητήσουμε και να προσφέρουμε στο υπνοδωμάτιό μας τα καλύτερα προϊόντα ώστε δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για πιο ξεκούραστες νύχτες και πιο υπέροχες ημέρες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου είναι ιδανική αφορμή για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε, αφού τα καταστήματα JYSK, που γνωρίζουν ακριβώς πόσο πολύτιμος είναι ο καλός ύπνος για την καλή μας υγεία, την γιορτάζουν με εξαιρετικές προσφορές σε όλα τα απαραίτητα για το υπνοδωμάτιο: κρεβάτια, στρώματα και ανωστρώματα, κομοδίνα, ριχτάρια και κουβερλί, μαξιλάρια, παπλώματα, σεντόνια και παπλωματοθήκες. Τα καλά νέα είναι ότι οι προσφορές αυτές φτάνουν στο 60%!

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, μπορούμε να επισκεφτούμε τα καταστήματα JYSK, να ανακαλύψουμε μοναδικές προσφορές και να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο. Το δικό μας!

Επιλέγουμε κρεβάτι και στρώμα

Ο καλός ύπνος ξεκινάει από το κρεβάτι που μας φιλοξενεί. Το κρεβάτι μας είναι ίσως το πιο πολύτιμο έπιπλο του σπιτιού, αν αναλογιστούμε ότι περνάμε σε αυτό το ένα τρίτο σχεδόν της ζωής μας. Αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό, καθώς η επένδυση θα μας επιστραφεί με πολλαπλάσιο κέρδος. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κρεβάτι; Μήπως το στρώμα που έχουμε έχει πια παλιώσει ή δεν είναι πλέον κατάλληλο; Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να πραγματοποιήσουμε εκείνη την σημαντική αγορά που σκεφτόμαστε εδώ και καιρό, αφού οι εκπτώσεις στα JYSK φτάνουν μέχρι το 60%.

Στα JYSK μπορούμε να αλλάξουμε ολόκληρο το κρεβάτι μας ή μόνο τον σκελετό και το κεφαλάρι και να επιτύχουμε την ανανέωση που χρειαζόμαστε. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε εκείνο το καινούργιο στρώμα που ονειρευόμαστε καιρό και να κοιμηθούμε επιτέλους καλύτερα, χωρίς πόνους και πιασίματα στην πλάτη.

Μια ακόμη καλή ιδέα είναι να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της JYSK και να αγοράσουμε ένα ανώστρωμα για ακόμη καλύτερη ποιότητα ύπνου. Το ανώστρωμα είναι μια καταπληκτική δημιουργία που ενισχύει πραγματικά το κανονικό στρώμα και βελτιώνει τον ύπνο μας. Μπορεί επίσης αναβαθμίσει ένα μέτριο στρώμα σε ένα στρώμα καλύτερης ποιότητας που θα μας εξασφαλίσει πιο άνετο και ήρεμο ύπνο.

Διαλέγουμε μαξιλάρια, σεντόνια και σκεπάσματα

Μετά το κρεβάτι και το σωστό στρώμα, σειρά έχουν τα κλινοσκεπάσματα. Σεντόνια, μαξιλαροθήκες, δροσερά ανοιξιάτικα παπλώματα και παπλωματοθήκες, καλύμματα και κουβερλί, τα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη που καλύπτουν όλες τις τάσεις στη διακόσμηση, από την πιο ρετρό στην πιο μοντέρνα Στα JYSK θα βρούμε τα πιο όμορφα σεντόνια, σε διαχρονικά σχέδια σε ρομαντικές ή πιο μοντέρνες γραμμές που θα ντύσουν όμορφα το κρεβάτι μας και θα μας φτιάξουν την διάθεση. Ο ύπνος μας γίνεται πολύ καλύτερος όταν το κρεβάτι είναι στρωμένο με ποιοτικά απαλά σεντόνια.

Ακολουθούν τα μαξιλάρια και οι μαξιλαροθήκες. Ένα καλό μαξιλάρι που στηρίζει σωστά τον αυχένα μπορεί να είναι η μικρή λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά στον ύπνο μας. Κι επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός τα JYSK διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια σε διάφορα ύψη και διάφορα μεγέθη για να βρούμε υο δικό μας αγαπημένο μαξιλάρι. Όσο για τις μαξιλαροθήκες, στα JYSK η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που μπορούμε να επιλέξουμε και να κάνουμε αναπάντεχους συνδυασμούς ανακατεύοντας υφές, μεγέθη σχέδια και χρώματα. Στα JYSK είμαστε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε το απόλυτα δικό μας στυλ στα λευκά είδη.

Ανανεώνουμε την κρεβατοκάμαρά μας

Αν ήδη έχουμε πολύ καλό κρεβάτι και πολύ καλό στρώμα, αλλά νιώθουμε ότι η κρεβατοκάμαρά μας χρειάζεται μια μικρή ανανέωση, αρκεί να δώσουμε έναν νέο αέρα στο υπνοδωμάτιο κάνοντας μερικές μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές. Μπορούμε να αλλάξουμε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου αγοράζοντας ένα καινούργιο κομοδίνο –για παράδειγμα ένα μοντέρνο κομοδίνο σε μια πιο κλασική κρεβατοκάμαρα προσθέτει έναν ιδιαίτερο προσωπικό τόνο. Μια άλλη ιδέα διακόσμησης είναι να τοποθετήσουμε έναν καινούργιο καθρέφτη – θα κάνει τον χώρο αμέσως να φαίνεται μεγαλύτερος και θα δώσει μια πινελιά ήσυχης πολυτέλειας ή ακόμη και μια καινούργια ράγα για τακτοποιήσουμε με ξεχωριστό στυλ τα ρούχα που φορέσαμε ή θα φορέσουμε την επόμενη μέρα στη δουλειά. Δεν παραλείπουμε να προσθέσουμε λίγα διακοσμητικά στον χώρο μας, ένα βάζο με λίγα αγριολούλουδα, μερικά βιβλία, ένα-δυο αρωματικά κεριά ή ένα όμορφο κάδρο στον τοίχο, θα δώσουν την αίσθηση ανανέωσης που χρειάζεται το πιο προσωπικό μας δωμάτιο.

Στα καταστήματα JYSK έχουμε την ευκαιρία να φροντίσουμε το υπνοδωμάτιο μας και το κρεβάτι μας, να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, να απολαύσουμε έναν υπέροχο αναζωογονητικό ύπνο και να ξυπνήσουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι. Κι όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές που δεν θα μας κοστίσουν ακριβά.

Στα JYSK καλύτερος ύπνος σημαίνει καλύτερη ζωή!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button