ΕνημέρωσηΠολιτική

Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου – Galaksias Portal News

Στη σύλληψη 11 ατόμων για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου και το σχηματισμό επιπλέον 17 δικογραφιών για το ίδιο αδίκημα, προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, κατάσχοντας μάλιστα 3.788 προϊόντα.

Οι προαναφερόμενες ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας. Συνολικά ελέγχθηκαν 217 άτομα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστική είναι σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχειρησιακή δράση που πραγματοποιήθηκε χθες σε λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης με συμμετοχή αστυνομικών υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., καθώς και κλιμακίων της ΔΙΜΕΑ και της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 64 άτομα, πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί υπαίθριου εμπορίου, επιβλήθηκαν ισάριθμες διοικητικές παραβάσεις συνολικού ύψους 6.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί υπαίθριου εμπορίου. Επιπλέον, σχηματίστηκαν 12 δικογραφίες κατά αγνώστων για εγκατάλειψη προϊόντων παρεμπορίου και κατασχέθηκαν συνολικά 3.205 είδη παρεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button