Τρόπος Ζωής

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη – Λάμπει από χαρά στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Η εκρηκτική performer έφερε στο φως ένα υγιέστατο αγοράκι.

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο το πρωί του Σαββάτου (17.02.24) η Κατερίνα Στικούδη, η οποία ντυμένη στα λευκά και στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη, έλαμπε από χαρά,

Το ζευγάρι που τον περασμένη Τετάρτη, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ένα υγιέστατο αγοράκι, είναι έτοιμο να επιστρέψει στο σπίτι του, και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα.

Η Κατερίνα Στικούδη, όπως η ίδια αποκάλυψε, είχε έναν φυσιολογικό και αρκετά εύκολο τοκετό, και μαζί με τον σύζυγό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή της.

Για τον δεύτερο γιο του, το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα Νικόλας, όπως λέγεται ο πατέρας της Κατερίνας Στικούδη, μιας και ο πρώτος τους γιος πήρε το όνομα του πεθερού της, Βύρωνας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, μαζί με τον νεογέννητο γιο τους, και εκείνοι πόζαραν με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένοι στα πρόσωπά τους.

 

Πηγή φωτογραφιών: TLIFE, Πέτρος Χόντος

To άρθρο Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Κατερίνα Στικούδη – Λάμπει από χαρά στο πλευρό του Βαγγέλη Σερίφη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button