ΑθλητικάΕνημέρωση

Οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας – Galaksias Portal News

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε το τιμόνι της Μπεσίκτας για να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, ωστόσο τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται, με αποτέλεσμα ο κόσμος να στραφεί κατά του συνόλου του Πορτογάλου προπονητή.

Η Μπεσίκτας συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Η τελευταία ήττα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος από τη Σίβασπορ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών των “αετών”, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τον Φερνάντο Σάντος να παρακολουθεί άναυδος όσα συνέβησαν και να περιμένει την επέμβαση των αστυνομικών αρχών, για να μπορέσει να αναχωρήσει η αποστολή της Μπεσίκτας από το γήπεδο της Σίβασπορ.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος, 21 βαθμούς μακριά από τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, τη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε, οι οποίες έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού τα έχει βρει δύσκολα στην Τουρκία και καλείται να βρει λύσεις, προκειμένου η ομάδα του να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

To άρθρο Δύσκολες στιγμές για Φερνάντο Σάντος στην Τουρκία: Οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button