Επικαιρότητα

Έτοιμος για την ανατροπή κόντρα στη Μπριζ ο ΠΑΟΚ – Galaksias.com

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στο γήπεδο της Τούμπας την Κλαμπ Μπριζ (σέντρα στις 22:00) με στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα για να είναι εκείνος που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, το χαρακτήρισε παιχνίδι ζωής, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.
Παράλληλα, απέφυγε τις συγκρίσεις ανάμεσα στη βελγική ομάδα και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ωστόσο, έκανε λόγο πως το 2-0 με τους Κροάτες είχε φέρει σε πιο δύσκολη θέση τους «ασπρόμαυρους», σε σχέση με τώρα.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για το αυριανό ματς: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, που αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο top level. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και το γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα μας επηρέασε κι έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Τους έσπρωξε και το κοινό τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαρίσει. Σίγουρα δικαιούταν λίγο παραπάνω τη νίκη η Μπριζ, αλλά το ποδόσφαιρο κρίνεται στις στιγμές και τις λεπτομέρειες».
*Για την προσέγγιση του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς μίλησε ο Αντελίνο Βιερίνια που σημείωσε: «Εμείς θέλουμε να γράψουμε ιστορία με αυτή την ομάδα. Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς δεν ήταν το καλύτερο, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με αυτή την ομάδα».
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button