Κόσμος

Η Γιούλια Ναβάλναγια ευχαριστεί τους Ρώσους που πήγαν να αποχαιρετίσουν τον σύζυγό της – Galaksias.com

Η σύζυγος του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια, ευχαρίστησε τους χιλιάδες Ρώσους που στάθηκαν για ώρες στην ουρά για να επισκεφθούν τον τάφο του.

«Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί ο Αλεξέι πολέμησε τόσο σκληρά και δεν τα παράτησε ποτέ. Για χάρη σας. Για τους όμορφους, γενναίους και τίμιους ανθρώπους που σχηματίζουν τώρα μια ατελείωτη ουρά για να τον αποχαιρετίσουν», έγραψε σήμερα η Ναβάλναγια σε ανάρτησή της στο Χ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας ευχαριστώ. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη των ανθρώπων».

Χιλιάδες υποστηρικτές του Ναβάλνι συγκεντρώθηκαν στη συνοικία Μαρίινο της Μόσχας την ημέρα της κηδείας του, την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον διασημότερο ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Ρωσία, ο οποίος πέθανε σε μια σωφρονιστική αποικία στην Αρκτική, στις 16 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 47 ετών.

Αψηφώντας τις προειδοποιήσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά των μη εξουσιοδοτημένων συγκεντρώσεων, πολλοί φώναζαν το όνομα του Ναβάλνι και συνθήματα όπως «ο Πούτιν είναι ένας δολοφόνος» και «Όχι στον πόλεμο». Ο κόσμος σχημάτισε τεράστιες ουρές ξανά το Σαββατοκύριακο προκειμένου να επισκεφθεί τον τάφο του Ναβάλνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button