ΑθλητικάΕνημέρωση

Μεθυσμένος οδηγός κάλεσε την αστυνομία για να τον… συλλάβουν – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα πραγματικά πρωτόγνωρο τηλεφώνημα δέχθηκε η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποφάσισε να το φέρει στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άνδρας στην περιοχή τηλεφώνησε για να αναφέρει ότι οδηγούσε πολύ μεθυσμένος, δεν καταλάβαινε τι έκανε και ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν πριν προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Ο 52χρονος άνδρας που έκανε την εξομολόγηση ήταν από την περιοχή του Μάντσεστερ και κάλεσε το 999 (το αντίστοιχο του 100 στο Ηνωμένο Βασίλειο) λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο άνδρας τους είπε ότι οδηγούσε μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε. Όταν του ζητήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού βρισκόταν, έδωσε οδηγίες στους αστυνομικούς να βρουν το μαύρο φορτηγάκι του. Κάτι που έγινε μέσα σε 15 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ήταν επίσης αρκετά μεθυσμένος. Το αλκοτέστ έδειξε αλκοόλ τρεισήμισι φορές πάνω από το νόμιμο όριο στην Αγγλία.

Ως αποτέλεσμα, συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και έκτοτε έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση για να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Παρόλο που το να καταγγέλλεις τον εαυτό σου, δεν επανορθώνει ακριβώς το να βρεθείς πίσω από το τιμόνι υπό την επήρεια μέθης, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι το δικαστήριο θα δείξει κάποιο έλεος στον οδηγό επειδή τουλάχιστον ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να ζητήσει βοήθεια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button