Τρόπος Ζωής

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθαρίζει για Κατερίνα Γερονικολού και Βάσω Λασκαράκη

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα και τη Βάσω», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το “θέμα” που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην Ελένη.

Εκεί, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, αναφέροντας παράλληλα και το όνομα της Βάσως Λασκαράκη, η οποία με τη σειρά της απάντησε μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

«Φυσικά και το παρακολούθησα. Άρχισε να χτυπάει το κινητό και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει αυτό από το πουθενά.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά και αυτή, τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε τον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν… Αυτό είναι, τίποτα άλλο!», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα…

Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο.

  

Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω…».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button