Κόσμος

Ο Ντεπάι έδωσε τη λύση στο 79′ για την Ατλέτικο Mαδρίτης – Galaksias.com

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών του εφετινού «Copa del Rey», καθώς νίκησε δύσκολα τη Σεβίλη με 1-0 στο «Metropolitano Stadium» κι ακολούθησε το δρόμο που χάραξαν το προηγούμενο διήμερο η Σοσιεδάδ, η Μαγιόρκα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι «ροχιμπλάνκος», λίγες μέρες μετά την εμφατική νίκη τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 (στην παράταση) στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, έδειξαν εξαρχής πως ήθελαν πολύ κι αυτή την πρόκριση και την ευκαιρία να πάνε ως το τέλος του δρόμου στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 26′ ο Γκριεζμάν έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Ατλέτικο, καθώς γλίστρησε α λα… Τζον Τέρι στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μοράτα από τον Μαρκάο, με την μπάλα να φεύγει πολύ πάνω απ’ τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πολύ πιο απειλητικοί, ψάχνοντας το γκολ της πρόκρισης κι εντέλει το βρήκαν στο 79′ με την προσπάθεια του Μέμφις Ντεπάι, που έστειλε την Ατλέτικο στους «4» κι έδωσε το έναυσμα για ένα μεγάλο… πάρτι από 70.000 φίλους της ομάδας του στο «Metropolitano».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών του «Copa del Rey» έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2

Μαγιόρκα-Τζιρόνα 3-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 4-2 πάρ. (2-2 κ.δ.)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη 1-0

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button